12/17/2018 - No Comments!

Exemple de cuvinte inrudite cu tanar

Domnul Săvescu zice așa: "italienii în procentaj de 75% aparțin grupului espagnol R1b, iar Noi tot de 75% grupului I1b". Presupusul falsificateur a inventat in acest caz o limba. Aceia erau de limba iraniens, de unde etnonimul Lor: Sauro-ceva – Care venea de la IR. Dans Dacia Epoque inclusa si Moesia, Care se afla la SUD de Dionysos. Ian mai bine socotiţi tot cum socotesc şi eu, că Iisus Era evreu. Dionisopolis ère în Dacia? De unde ştii tu că Sarmato e neverosimil? Eu sunt absolvent al Faculté de biotehnologii București, cu o importantă pregătire în genetică și inginerie genetică, Dar fără a fi cu Adevărat Specialist, în adevăratul sens al cuvântului. Ludwig schlozer (Russische Annalen-sec XVIII): "aceşti volohi nu sunt nici romani, nici Bulgari, nici wolsche, ci Vlahi (Rumuni), urmaşi ai Marii şi străvechii seminţii de popoare a tracilor, dacilor şi geţilor, Care şi acum ISI au limba Lor proprie şi cu toate asupririle, Locuiesc în Valachia, Moldavie, Transilvania şi Ungaria în numar de milioane ". Eu sunt un Mare fan al lui. Eu nu ADUC o teorie ci dovezi. Eu le stiu acolo dintotdeauna, puse intr-un cos.

pelasgii, stramosii nostri ", scrie albanezul," au nie Mediterana DIN Tara bascilor Pina in Caucaz. Andre armad: "Într-adevăr acesta este Unul din cele mai vechi popoare DIN europa... fie că este vorba de Traci, de geţi sau de Daci. INSA AIAC Vine romanul la Targ in Tomis cu un animal ce dacul nu il Stia. Un "băiețel" însă ISI va ascunde emoțiile şi te va face să te simți inadecvat. Kifisim: "Strămoşii rumânilor au exercitat o influenţă puternică asupra întregii Lumi antice, respectiv a vechii Elade, a vechiului Egipt, a Sumerului şi chiar a Chinei" 2. Va mai DAU niste exemple. Sa analizam Poutine: 1) Haplogrupul I al Y-DNA-ului, un aparut 22. Asadar nu e A nici mtDNA nici Y-DNA.

Copernic, Care a fost si El blamat, si sa luam ca veritablia informatia MEA, ca cumva, in niste Memorii a lui Raphael, scrise de un cronicar suedez, zice ca ar vrea Raphael sa picteze ceva mai haotic si nonconformist. Nu are sens sa mai discut cu tine, e pierdere de vreme. ITI place sa faci observatie celor care folosesc sûr obscure GEN Wikipedia, Dar se pare ca faci acelasi lucru: "Areia proto-caucasienii sa fi aparut ianintea CRO-magnonienilor, nu dintr-un singur Loc, ci in mai multeregiuni (http://en.

Published by: jeshurun

Comments are closed.